prestashop udviklerSkal i bruge en stærk Prestashop udvikler?

Har i svært ved at finde en kvalificeret Prestashop udvikler i Danmark, til en pris der er til at betale? Hos redSOURCING har i muligheden for at leje en stærk webudvikler med speciale i Prestashop. Ud fra jeres ønsker, der kan vi rekruttere den helt rigtige medarbejder, som f.eks. er stærk indenfor PHP (Backender) eller CSS og HTML (Frontender). 

Kontakt os, så står vi klar til at tage en dialog omkring jeres ønsker. Vi har mange års erfaring i at rekruttere dygtige IT-folk i Vietnam, og vi kan helt sikkert find den rette person til jer. Vi har et stort netværk i landet som vi benytter, og ellers så slår vi stillingen op lokalt og f.eks. på Linked, m.v.

Når vi har fået en række ansøgninger, fra relevante personer, så bliver i igen inddraget i processen. Sammen udvælger vi de personer som skal til en samtale. Under samtalerne har i mulighed for at deltage via videokonference.

Intet bøvl – i slipper for alt det administrative

Vi sørger for alt det praktiske, f.eks. ansættelseskontrakt til den ansatte. Desuden stiller vi kontorplads, arbejdsstation og software til rådighed. 

Projektansættelse eller en fast stilling?

Som minimum der har vi en bindingsperiode på 6 måneder. Det er nemmest at tiltrække kompetente folk, hvis jobbet er af længere varighed, eller med udsigt til en fast stilling. 

Hvad koster det at leje en Prestashop udvikler?

Den månedlige pris afhænger af udviklerens erfaringsniveau. Som udgangspunkt er priserne således:

  • Junior udvikler – 14.000,- / mnd.
  • Medium udvikler – 20.000,- / mnd.
  • Senior udvikler – 26.000,- / mnd.