php udviklerAnsæt en dygtig PHP udvikler i Vietnam

Har i brug for en dygtig PHP udvikler, til at hjælpe jer med jeres webudvikling, så kan vi hjælpe jer med at rekruttere den rette. Der findes enormt mange kompetente PHP udviklere i Vietnam, som kan varetage komplekse udviklingsprojekter.

Vi kan hjælpe jer i jagten på den rette udvikler, da vi efterhånden har mange års erfaring med at rekruttere kompetente udviklere i Vietnam. Vi tager en seriøs dialog med jer omkring jeres ønsker, f.eks. om hvilken type person det er i søger og hvilke egenskaber i leder efter.

Derefter slår vi jobbet op og bruger vores netværk til at markedsføre jobbet. Når der er kommet en række kompetente ansøgere til jobbet, så udvælger vi i samarbejde med jer, de rette mennesker til en egentlig samtale.

I kan deltage via videokonference i den egentlige samtale og være med til at udvælge den rette person.  I kan også vælge at overlade det til os, så vi står for hele processen.

I slipper for alt det administrative

Vi sørger for alt det praktiske og administrative i forbindelse med ansættelsen. Vi stiller en arbejdsstation og en kontorplads til rådighed, desuden levere vi den nødvendige software til den enkelte. Desuden klarer vi ansættelseskontrakten og har office managers på kontoret, som sørger for at udvikleren kun skal fokusere på sit arbejde.

PHP udvikler til længerevarende projekter

Det er klart at permanente jobs, tiltrækker ofte flere ansøgere end midlertidige stillinger. Når vi starter et nyt samarbejde, så er det vores mål at samarbejdet bliver langvarigt, derfor har vi en minimums bindingsperiode på 6 måneder.

Prisen

Afhængigt af erfaringsniveauet hos udvikleren, så er priserne som følger:

  • Junior udvikler – 14.000,- / mnd.
  • Medium udvikler – 20.000,- / mnd.
  • Senior udvikler – 26.000,- / mnd.