magento udviklerBrug for en stærk Magento udvikler?

Står i og mangler en kvalificeret Magento udvikler, så kan vi hjælpe jer med at rekruttere den helt rette person. Ved at outsource jeres Magento udvikling til Vietnam, der får i mulighed for at spare penge, men samtidigt ikke gå på kompromis med kvaliteten. Der findes rigtig mange dygtige udviklere i Vietnam, som kan hjælpe jer med jeres Magento udvikling, og vi kan finde den helt rette person for jer. 

Vi har mange års erfaring med rekruttering af stærke IT-udviklere i Vietnam. I samarbejde med jer, der får vi først og fremmest udarbejdet en profil på den person som søges. Vi snakker om hvilke kompetencer som er nødvendige, f.eks. om vi leder efter en decideret udvikler, med stærke kompetencer inden for PHP og Mysql, eller om det måske nærmere er en decideret frontend udvikler, som kan tilpasse css og html. 

Når profilen er lavet, så går vi på jagt efter jeres nye medarbejder. Vi udnytter vores store netværk i landet og opslår stillingen alle de relevante steder. 

Når vi har opnået et tilfredsstillende antal ansøgere, så udvælger vi i samarbejde med jer, de som skal til en decideret samtale. Ved selve samtalerne, der har i selvfølgelig mulighed for at deltage via videokonference.

I undgår alt det administrative

Vi klarer alt det administrative og praktiske ved ansættelsen. Udvikleren får plads på vores moderne kontor og vi stiller hardware og software til rådighed. Vi har office managers ansat, som klarer alt det praktiske, så han eller hun kun skal fokusere på at udvikle. 

Både til fastansættelse eller til længerevarende projekter

Vores minimums bindingsperiode er 6 måneder. Det er nemmest at tiltrække de bedste folk, hvis der er udsigt til en længere, eller fast ansættelse. Vi forstår dog også at f.eks. ved projektansættelser, at der som udgangspunkt ikke kan tilbydes en fastansættelse, desuden forstår vi også at i gerne vil se den ansatte an. 

Prisen for en Magento udvikler

Prisen afhænger af erfaringsniveauet. Som udgangspunkt er priserne således:

  • Junior udvikler – 14.000,- / mnd.
  • Medium udvikler – 20.000,- / mnd.
  • Senior udvikler – 26.000,- / mnd.