lej et it udviklingsteamTil virksomheder, der ønsker at outsource større projekter, der tilbyder vi muligheden for at leje et helt udviklingsteam. Vi kan stille med et helt team af programmøre, webdesignere, supportere, m.v. I er altid velkommene til at kontakte os, så kan vi tage en dialog omkring jeres behov.

Vores målgruppe er typisk:

  • IT afdelinger i større firmaer, som har behov for udvikling eller vedligeholdelse af deres hjemmeside.
  • Reklame / Designbureauer, som har behov for levere programmering / webudvikling for deres kunder.
  • IT virksomheder som har behov for hjælp til deres udvikling af projekter.

Kommunikation og projektstyring

Det daglige arbejde ledes og fordeles via f.eks. Skype, Slack eller andet kommunikationsværktøj. I bestemmer hvordan i vil styre dagligdagen, men da vi har stor erfaring med online kommunikation og projektstyring, så står vi også klar til at vejlede, og hjælpe jer i gang. Kommunikationen er på Engelsk, og i har muligheden for at tilkøbe dansk projektleder, hvis i ønsker det. 

Projektstyringen og tidsregistreringen hjælper vi også med, f.eks. med brug af Atlassian. Hvis i har specielle ønsker, så tilpasser vi også arbejdet efter det. 

Teamet

I samarbejde med jer, der finder vi de medarbejdere som skal tilkobles jeres projekt. Måske har vi nogle in-house medarbejdere som passer perfekt til de kompetencer som søges, ellers bliver de rette folk rekrutteret til jobbet. 

Lad os tage en snak

Hvis i gerne vil vide mere om muligheden for at leje et udviklingsteam, så tøv ikke med at kontakte os herunder.