IT outsourcing til VietnamIT Outsourcing - Lej en udvikler igennem os

Vil i leje en fuldtidsudvikler, så tilbyder vi hos redSOURCING, at rekruttere den helt rigtige medarbejder til jer. Der kan være mange fordele ved at outsource sin IT udvikling til Vietnam:

  • Der er mulighed for økonomiske besparelser, også i forhold til andre outsourcing lande som Indien og Kina.
  • Hvis man har svært ved at finde kvalificerede medarbejdere i Danmark, så vil det ofte være en fordel at outsource arbejdet, da der findes ekstremt mange kvalificerede udviklere i Vietnam, da der satses stort på IT i landet.
  • Det er perfekt for de virksomheder, som mangler en medarbejder med speciale i specifikke emner, men hvor der ikke helt er ressourcer til at ansætte en fuldtidsmedarbejder i Danmark, eller hyre et udviklingsfirma til at klare opgaverne. 

Faciliteter

Vi stiller alt til rådighed, som den enkelte medarbejder har behov for. Vi har gode kontorfaciliteter med en hurtig internet forbindelse, kontorplads til den enkelte, software, køkken, møderum og alt andet som der forventes på en god arbejdsplads.

Projektstyring og tidsregistrering

Vi tilbyder selvfølgelig muligheden for brugen af projektstyringssystem og tidsregistrering af arbejdet.

Hvilken type medarbejder søger i?

Lige meget hvilke IT-kompetencer i har behov for, så kan vi finde den rette person til jer. Vi kan eksempelvis skaffe Java, .net, frontend, backend og PHP udviklere.