drupal udviklerUdkig efter en stærk Drupal udvikler?

Har i brug for en stærk Drupal udvikler, så kan vi hjælpe jer med at finde den rette. Vi har stor erfaring med at rekruttere dygtige udviklere i Vietnam og vi kan finde den helt rette udvikler til jer.

Ved at outsource jeres Drupal udvikling til Vietnam, der har i gode muligheder for at spare penge og samtidigt få meget kvalificeret arbejdskraft.

Processen er ganske simpel. Først og fremmest, der tager vi en dialog omkring jeres ønsker. F.eks. om:

  • Erfaringsniveauet hos personen. Skal det være en senior udvikler, eller vil en junior udvikler være nok? Det er meget projektafhængigt, hvor meget erfaring en udvikler bør have. Hvis i har en forventning om at personen skal varetage et stort udviklingsprojekt selv, så er det her at erfaring kan betyde rigtigt meget. Søger i derimod en person som blot skal varetage specifikke opgaver som i sender, så kan det være at en junior udvikler, ville passe fint ind.
  • Hvilke evner skal personen teknisk besidde? Er det en egentlig frontend udvikler, backend udvikler eller måske en som kan begge dele?

Når vi har en klar idé om profilen, så søger vi aktivt jeres medarbejder. Måske vi allerede har en ansat med de rette kompetencer, ellers så benytter vi vores netværk i Vietnam og slår stillingen op alle de aktuelle steder, f.eks. lokale jobsider, Linkedin, osv.

Når vi har fået en række kompetente ansøgere, så er i med til at udvælge hvem som skal til samtale hos os. Vi tilbyder selvfølgelig muligheden for at deltage i samtalerne via videokonference.

I slipper for alt det administrative

I forbindelse med ansættelsen af medarbejderen, der står vi for alt det kontraktmæssige. Vi sørger også for at stille kontorplads, arbejdsstation og software til rådighed.

Vi tilbyder den ansatte gode forhold og har office managers ansat til at varetage alt for den ansatte, så han eller hun kun skal bruge sin tid på at udføre sit arbejde for jer.

Fastansættelse eller til længerevarende projekter?

Vi vil gerne tilbyde vores ansatte stabilitet og gode forhold, derfor der har vi som minimum en bindingsperiode på 6 måneder. Som i Danmark, der er det nemmest at tiltrække kvalificeret arbejdskraft, hvis det er til en fast eller længerevarende stilling.

Vi er dog også bevidste om at i gerne vil kunne se den ansatte an, eller måske kun er klar til en projektansættelse, hvis i ikke kan tilbyde en fastansættelse.

Pris for en Drupal udvikler

Prisen afhænger af kvalifikationer. Som hovedregel er priserne således:

  • Junior udvikler – 14.000,- / mnd.
  • Medium udvikler – 20.000,- / mnd.
  • Senior udvikler – 26.000,- / mnd.