dotnet udviklerDen rigtige .net udvikler rekrutteres til jer

Er i på udkig efter en dygtig .net udvikler, så kan vi hjælpe jer med at finde den helt rette person. Der findes rigtig mange skarpe .net udviklere i Vietnam, med lige de kompetencer i står og mangler, som f.eks. C#, MSSQL, ASP, Webservices, ect.

Vi kan hjælpe jer med at finde jeres næste .NET udvikler, da vi har mange års erfaring i rekruttering af dygtige medarbejdere i Vietnam. Vi synliggøre jobbet og sikrer os en lang række kompetente ansøgere til stillingen, hvorefter vi i samarbejde med jer, får udvalgt de dygtigste til en egentlig samtale.

Hvis i ønsker det, så har mulighed for at deltage i samtalerne, via videokonference.

Der er styr på det praktiske

Vi har sikret at det er så nemt og hurtigt som muligt, at hyre en .net udvikler via os. Der er styr på alt det praktiske, som arbejdskontrakt, arbejdsstation, software og gode kontorforhold. Vi har office managers tilknyttet kontoret, som sikrer at der er styr på alt, så udvikleren kan koncentrere sig om sit arbejde.

En .net udvikler til et langvarigt samarbejde

Når vi står for outsourcingen af en medarbejder fra Vietnam, så er vores mål et langvarigt samarbejde. Vores minimums bindingsperiode er 6 måneder, men erfaringsmæssigt der ved vi at det er nemmere at tiltrække de stærkeste udviklere, hvis jobbet er af permanent karakter.

Hvad koster det?

Afhængigt af erfaringsniveauet hos udvikleren, så er priserne som følger:

  • Junior udvikler – 14.000,- / mnd.
  • Medium udvikler – 20.000,- / mnd.
  • Senior udvikler – 26.000,- / mnd.