Derfor skal i vælge redsourcingOutsourcing på den rigtige måde

Hos redSOURCING, der leverer vi ikke bare de stærkeste IT-udviklere, vi hjælper jer også med at udarbejde en effektiv arbejdsproces. Vi hjælper jer med alt det tekniske, og stiller alt det nødvendige kommunikations og projektstyringssoftware til rådighed. Vi underviser jer selvfølgelig også i brugen af disse.

En solid og effektiv arbejdsproces er ofte den største hurdle i forhold til et effektivt samarbejde på tværs af landegrænser. Hos redSOURCING skal i ikke bekymre jer om dette. Vi hjælper jer med at oparbejde en moderne agil arbejdsproces, med effektiv kommunikation og den nødvendige træning.

Vores supervisor og officemanager har mange års erfaring med HR, og vi går meget op i at videreuddanne vores medarbejdere. I samarbejde med den enkelte medarbejder, bliver der lagt en karriereplan, hvilket er med til at motivere den enkelte til hårdt arbejde og blive hos os mange år fremover. Det er en meget vigtig faktor ved IT outsourcing, da man ikke ønsker at folk forlader arbejdet i midten af et projekt.

Der er ingen teknologiske begrænsninger

Vi tilbyder de stærkeste menneskelige ressourcer indenfor alle former for informationsteknologi. Derudover så garantere vi at vores ansatte er hårdt-arbejdende og dedikerede. Al kommunikation er 100% transparent og i skal ikke bekymre jer om lav produktivitet, eller forsinkede / utydelige status rapporter.

Vores konsulenter hjælper jer med at analysere og fejlrette til tiden, så der ikke er noget som hindre jer i at udvikle det perfekte produkt.

Vi har eksperter indenfor emner som CMS, HTML5, PHP, Google API og sociale netværk. Eller specifikke CMS systemer, som Drupal, Wordpress, Joomla, Prestashop, Magento, m.v.

Søger i kompetencer indenfor områder som ikke er nævnt? Intet problem – vi kan rekruttere udviklere indenfor alle slags områder. F.eks. programmører indenfor JAVA, iOS, Android, m.v. Udviklere, som kan være rigtig dyre at ansætte i Danmark.

Vi kan også hjælpe jer med eksperter indenfor Photoshop, database, hosting og SEO. Kort sagt, så kan vi skaffe lige den arbejdskraft som i søger.

Har i brug for hjælp til at komme i mål med jeres projekter, eller til at klare de daglige udfordringer? Kontakt redSOURCING herunder og lad os tage en uforpligtende snak omkring outsourcing.