app udviklerMangler i en skarp app udvikler?

Står i og har behov for at hyre en dygtig app udvikler? Ved at outsource jeres app-udvikling til Vietnam, der får i adgang til jeres egen app-udvikler, med et højt teknisk niveau, til en konkurrencedygtig pris.

Vi har mange års erfaring i at rekruttere it-udviklere i Vietnam, og vi ved at der er rigtig mange dygtige app-udviklere på markedet. Vi kan hjælpe jer med at rekruttere den rette person, som passer til jeres behov og ønsker.

Samarbejdet starter ved, at i tager en dialog med os, omkring jeres projekt. Vi diskutere hvilke egenskaber der søges og hvad der er vigtigt for jer. Når vi er nået til enighed om en profil der søges, så starter vores aktive jagt efter den rette person.

Når vi har en række kompetente ansøgere til stillingen, så er i med til at vælge, hvilke som skal til samtale. Til samtalerne der har i selvfølgelig mulighed for at deltage via videokonference. 

Vi sørger for alt det praktiske og administrative

Vi sørger for ansættelseskontrakten og alt det praktiske i dagligdagen, som f.eks. kontorplads, hardware, software, m.v. 

Et langt og lykkeligt samarbejde

Når vi indgår en outsourcing-aftale, så er det selvfølgelig vores mål at samarbejdet bliver langvarigt og succesrigt. Vi har en minimums bindingsperiode på 6 måneder, da det er med til at sikre en høj kvalitet fra ansøgerne.

Hvad koster det at leje en app udvikler?

Prisen afhænger af erfaringsniveauet. Som udgangspunkt er priserne således:

  • Junior udvikler – 14.000,- / mnd.
  • Medium udvikler – 20.000,- / mnd.
  • Senior udvikler – 26.000,- / mnd.